top of page
Evelyn Pilates docent

Evelyn

Pilates, Hatha Yoga, Kinder Yoga

 

Evelyn (1967) geeft sinds 2005 Pilates- en Yogalessen. Haar hart ligt bij Pilates; The Art of Contrology.

Na een studie Bewegingswetenschappen is ze jarenlang werkzaam geweest in het onderzoek, maar uiteindelijk wilde Evelyn weer doen wat ze echt leuk vind en haar passie uitdragen: kennis over het lichaam doorgeven en anderen stimuleren hun lichaam beter te gebruiken; mensen leren zich thuis te voelen in hun eigen lichaam, binnen de talenten en beperkingen van hun lichaam; mogelijkheden observeren en vervolgens het maximale naar boven halen. Evelyn geeft ook privelessen aan mensen met tijdelijke of chronische blessures/ziektes.

 

06 5764 1460 | evelyn.omshiva@gmail.com

Evelyn OmShiva Yoga en Pilates docent
Mariska Do In docent
Yoga- en Pilatesstudio OmShiva in Bergen

Mariska

Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Easy Flow Yoga

Mijn reis op het yoga pad is jaren geleden begonnen met de traditionele hatha yoga,gevolgd door 2 jaar iyengar yoga. Daarna zocht ik meer verdieping en heb een vinyasa flow teacher training gevolgd en afgerond bij Johan Noorloos een jaar later kwam daar een yin TT bij. Het lesgeven kwam vanzelf, mijn vinyasa flow lessen zijn dynamisch en krachtig met een meditatieve flow, de yin lessen zijn een zachte kant van yoga, je blijft langer in de houdingen zodat je je bindweefsel zacht en soepel maakt en je geest tot rust en in balans brengt.  Ik blijf mezelf verdiepen zowel in de vinyasa als in de yin...

06 2911 1782 | marisrietveld@yahoo.com

Lilly Power Yoga docent
Lilly Om Shiva Power Yoga docent

Lilly

Power Yoga, Kinder Yoga

Lilly is Power Yoga docente bij OmShiva. Ze danst al bijna haar hele leven en brengt haar ervaring en liefde voor het vak als balletdocente over op jonge dansers. Yoga bleek enorm goed aan te sluiten bij haar dansachtergrond en deed vervolgens wonderen voor haar gezondheid. De opleiding tot yogadocente kon niet uitblijven en deze volgde zij bij Johan Noorloos in Amsterdam. Ze hoop tijdens haar lessen de positieve kracht van yoga te kunnen overbrengen.

 

06 5116 1080 | balletstudiolilly@hotmail.com

Maartje Energetische Yoga docent
Yoga- en Pilatesstudio OmShiva in Bergen

Maartje

Energetische Yoga

Maartje (1966) geeft sinds 2003 Yogalessen in Alkmaar en Bergen. Ze heeft haar opleiding gedaan aan de Yoga-Akademie. Studie en inspiratie haalt ze uit ZEN, Kum Nye, Donna Farhi, Martijn Hoogstra, Orit, Ben Gupta en Krinaputi. Maartje haar yogalessen staan voor: Werken en groeien vanuit het energielichaam in toewijding aan het fysieke lichaam.

 

"Creating an environement where material borders are celebrated, ritualized and penetrated"

 

06 2501 1866 | yogaalkmaar@yahoo.com

Jasper Kundalini Yoga Docent
Yoga- en Pilatesstudio OmShiva in Bergen

Jasper

Kundalini Yoga

Jasper (1977) heeft meer dan 10 jaar ervaring met meditatie en yoga, en is fulltime gecertificeerd KY leraar en Yoga therapeut/ coach. Jasper heeft vele honderden personen begeleid naar een eigen beoefening van yoga. Jasper is een natuurlijke leraar en zijn stijl is persoonlijk, inspirerend en positief. Wie door Jasper begeleid wordt, ervaart persoonlijke transformatie en meer balans en positiviteit in zijn/haar leven.


Jasper's missie is om mensen te inspireren en te ondersteunen om dagelijks yoga te beoefenen voor innerlijke kracht, zingeving en plezier. Voor meer informatie: www.gurugian.nl

 

06 1682 9981 | gurugiansingh@gmail.com | zijn website: www.gurugian.nl

Liesbet Hatha Yoga docent
Yoga- en Pilatesstudio OmShiva in Bergen

Liesbet

Hatha Yoga

Liesbet Tol is gediplomeerd yogadocent sinds 1983, opgeleid aan het Yoga Opleidingsinstituut Scheveningen bij Truus Boulogne. Daarna heeft zij enige jaren intensief Bio-energetica beoefend en ook ander lichaamswerk gedaan. Vanaf 1998 geeft zij wekelijks Hatha Yoga en na een training in Mindfulness organiseert zij ook  meditatiecursussen. Vanaf 2014 is zij begonnen met yogalessen die erop gericht zijn het hormonale stelsel beter te laten doorstromen: Hormoon Yoga. Dat is vooral geschikt voor vrouwen rond de overgang, maar ook voor vrouwen met PMS of een onregelmatige cyclus.
 

06 4653 5167 | liesbettol@hotmail.com

Sophie
Yoga- en Pilatesstudio OmShiva in Bergen

Sophie

Kundalini Yoga

Sophie (1969) beoefent sinds 2009 Kundalini yoga, mediatie en mindfulness en is sinds 2015 gecertificeerd Kundalini yogadocent. Daarnaast is zij trainer, onder andere aan de Kundalini Yoga Teacher Training van Gurumarka Singh Khalsa in Nederland. Ook werkt ze als lifecoach en yogacoach, hiervoor volgde zij onder meer een opleiding bij Jasper Kok/Guru Gian Singh.


In haar lessen combineert Sophie eeuwenoude technieken uit de Kundalini yoga met hedendaagse wetenschappelijke inzichten, om mensen te helpen dichterbij zichzelf te komen, vanuit hun kracht en talenten te leven en hun dromen waar te maken.

 

Met Kundalini yoga laat je je energie stromen en kom je op een dieper niveau van ontspanning en bewustzijn. Kundalini yoga werkt snel en effectief, je voelt de effecten al tijdens de eerste les. 

Voor beginners en gevorderden, mannen en vrouwen, lenig of niet lenig, dat maakt niet uit. 

Ben je benieuwd? Je bent van harte welkom om het te ervaren!

 

06 24 787 454 | shantjeetkaur@gmail.com 

Monique Kinder Yoga docent
Yoga- en Pilatesstudio OmShiva in Bergen

Monique

Peuter-, Kleuter- en Kinder Yoga

Monique Schager (1965) beoefent zelf yoga en heeft zwangerschaps yoga en babymassage gevolgd. Ze heeft de Eigenwijze opleiding docent peuter/kleuteryoga afgerond, is bezig met de opleiding docent Shantala babymassage/yoga en start in september met de Eigenwijze docentopleiding yoga voor kinderen van 8-18 jaar. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in het onderwijs en heeft veel ervaring in het begeleiden van kinderen met speciale behoeften.

 06 2280 7478 | moniqueschager@gmail.com

BC Yogi bootcampyoga docent
Yoga- en Pilatesstudio OmShiva in Bergen

BC Yogi

Bootcamp Yoga

Lucie klankschalen docent
Yoga- en Pilatesstudio OmShiva in Bergen

Lucie

Klankschalenbeleving

Lucie is zeer geïnteresseerd in de kracht van klanken, in het bijzonder in de stilte die je daardoor in jezelf kunt ervaren.

In 2005 heeft ze bij Tom Kenyon een soundhealers opleiding gevolgd en in 2013 een jaartraining bij Soundfulness.com. Ze maakt gebruik van verschillende instrumenten als kristallen klankschalen, cello, stem, gongdrum. Daarnaast werkt ze als Holistische gezondheidstherapeut.
 

06 4255 6464 |  lucielinden@gmail.com |  haar website: www.lucielinden.nl

Irma&Han Meditatie docenten
Yoga- en Pilatesstudio OmShiva in Bergen

Irma & Han

Meditatie

Hun bron van inspiratie is het Tibetaans boeddhisme: Irma is student en opgeleid in de traditie van Sogyal Rinpoche, haar Tibetaanse leraar en schrijver van het Tibetaanse boek van Leven en Sterven.
Ook Han zijn inspiratie ligt in het Tibetaans boeddhisme, Osho en zijn leraar Jelle Bode.
Sinds 2009 geven zij trainingen in verschillende vormen van meditatie en lichaamsgericht werken met De Kunst van het Geluk, waarover je meer informatie vindt op hun website: www.dekunstvanhetgeluk.nl

bottom of page